Speakers - IDC Adatközponti Transzformáció Konferencia 2015 | Rendezvények | IDC Hungary

Konferencia előadók

Komáromi Zoltán

Komáromi Zoltán

vezető elemző IDC CEE, ügyvezető igazgató IDC Magyarország

Zoltán contributes to many research and consulting projects, where he leverages his extensive knowledge of and insights into the Central European IT markets. His projects have included the evaluation ... (A teljes profil megjelenítése)

Bagi Bence

Bagi Bence

elemző, Rendszer és infrastruktúra megoldások, IDC Magyarország

Bagi Bence 2012 májusában csatlakozott az IDC Magyarország csapatához, ahol a magyarországi PC-kkel, táblagépekkel és a nagyvállalati hardvertechnológiákkal - mint szerverek ás tárolók -, így az adatk... (A teljes profil megjelenítése)

Keszler Mátyás

Keszler Mátyás

Territory Manager, Veeam Software

Mátyás 2013. májusban csatlakozott a Veeam csapatához, mint a hazai operációért felelős vezető. Kiemelkedő szerepet játszik abban, hogy a brand neve egyre ismertebbé váljon Magyarországon. A szakember... (A teljes profil megjelenítése)

Szarka Attila

Szarka Attila

Business Develompment Manager Adatközponti megoldások Schneider Electric IT Üzletág, Közép-Kelet Európa & Izrael

Szarka Attila 2005 novemberében csatlakozott az APC csapatához, és már közel 20 éve dolgozik az adatközpontok területén. Business Development menedzserként feladata a nagyobb projektek támogatása és a... (A teljes profil megjelenítése)

Deliága Ákos

Deliága Ákos

Üzletfejlesztési vezető, adatközpont létesítmény konzultáció, Közép-Kelet Európa, HP

Deliága Ákos informatikus mérnökként végzett a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. Szakmai pályafutását a HP Magyarország Technológiai Szolgáltatások üzletágában kezdte, ahol üzleti krit... (A teljes profil megjelenítése)

Csizsek Péter

Csizsek Péter

szoftverfejlesztő, Prezi