Partners - IDC CRM & CEM Conference | Rendezvények | IDC Hungary

Az IDC büszke arra, hogy a következő vállalatokat partnerei között tudhatja e rendezvény alkalmából. Kattintson a logókra és tudjon meg róluk többet!

Arany partner(ek)

Szakami partner(ek)

A Vialto Consulting csapata jelentős szakmai múlttal és számos rangos címmel rendelkező tanácsadó kollégával törekszik ügyfelei sikeressé tételére. A vezetési tanácsadás teljes vertikumát nyújtjuk hazai és külföldi ügyfeleink számára egyaránt. Munkánk során hosszú távú bizalmi viszonyon, emberközpontú kommunikáción alapuló kapcsolatok kialakítására törekszünk. Célunk, hogy mindig  magas fokú tanácsadói szakértelmet  és kimagasló minőséget nyújtsunk. www.vialto.hu

Official support(s)

A Vezető Informatikusok Szövetsége egy társadalmi szervezet, mely a magyar informatikai piac legnagyobb, meghatározó vásárlóit tömörítve képviseli az informatikai eszközöket, rendszereket és szolgáltatásokat felhasználó vállalatok, intézmények érdekeit, aktív szerepet vállal az informatikai szektor szereplői közti érdekegyeztetésben, a közös vélemény kialakításában, és tevékenyen támogatja az informatikai kultúra általános fejlődését, terjesztését.

Média partner(ek)

Az idén 45 éves Computerworld az IDG kizárólagos magyarországi licencpartnerének, a Project/029-nek B2B üzletága, mely magában foglalja a Computerworld szaklapot, a www.computerworld.hu hírportált, valamint a szakmai konferenciákat, melyek a szereplők összehozásával, a vélemények megvitatásával, az üzleti és informatikai döntéshozóknak, döntéselőkészítőknek szóló elemzésekkel együttesen járulnak hozzá a hazai vállalkozások versenyképessé tételéhez.

Az IT-BUSINESS egy olyan hetente megjelenő B2B-magazin, amely háttérinformációkkal szolgálja ki a szakmai és üzleti döntéshozókat, akik az informatikai és telekommunikációs beruházásokról döntenek. A magazinhoz kapcsolódó naponta megjelenő ingyenes elektronikus hírlevél, az IT-BUSINESS TODAY a legfontosabb hazai és külföldi infokommunikációs hírekről számol be.
(www.itbusiness.hu)